Poseta opštini Dimitrovgrad

U sklopu svojih redovnih aktivnosti, Ugovorna okružna privredna komora Pirot u saradnji sa opštinom Dimitrovgrad  organizovala je sastanak privrednika Dimitrovgrada sa predstavnicima Uprave carina i Lokalne samouprave. Domaćin sastanka bio je Vladica Dimitrov, predsednik opštine Dimitrovgrad a sa privrednicima je ispred Uprave carina razgovarao upravnik Carinarnice Dimitrovgrad g.  Aleksandar Tešić.

Cilj sastanka je bio sagledavanje potencijalnih problema u saradnji između privrede Dimitrovgrada, nadležne carinarnice i Lokalne samouprave.

Sastanku su prisustvovali privrednici: Ivica Istatkov, Dragan Mitov, Kostadin Marinkov, Feđa Kamenov, Dragan Cvetkov, Mile Georgijev, Boža Dojčev i Saša Aleksov, dok su ispred Ugovorno okružne privredne komore Pirot privredne komore prisustvovali predsednik Dr Dragan Kostić i Aleksandar Simonović, pomoćnik izvršnog direktora za marketing Slobodne zone Pirot.

Upravnik Carinarnice g.  Aleksandar Tešić, pozvao je privrednika na bližu saradnju i naglasio da su im vrata Uprave carina uvek otvorena. 

Poseta Dimitrovgrad 2017 01Poseta Dimitrovgrad 2017 02Poseta Dimitrovgrad 2017 03